Πρόσεχε τι εύχεσαι... / Μαρία Ν. Κίτρα

Main Author: Συγγραφέας, Κίτρα Ν., Μαρία, [19--]-Secondary Author: Επιμελητής, Φραγκάκη, Ειρήνη, [19--]-Language: Ελληνική.Country: Ελλάδα.Publication: Αθήνα : Υδροπλάνο, c2020Description: 354 σ. ; 21 εκ.ISBN: 9786185453282.Dewey: 889.38, 21Abstract: Πρόσεχε τι εύχεσαι... Ναι, καλά! Ποιος προσέχει τι εύχεται ή τι κάνει; Εγώ πάντως όχι. Το ίδιο και η Μαργαρίτα! Αυτό το φρέσκο και δροσερό κορίτσι με όνειρα για τη ζωή και φιλοδοξίες για καριέρα βρέθηκε τελικά να ερωτεύεται μέχρι το κόκαλο το... αφεντικό της... Τον Ιάσονα. Μεγαλοεκδότης, μεγαλοκαρδιοκατακτητής, μεγάλο... συμπληρώστε ό,τι θέλετε! Της έψησε το ψάρι στα χείλη, ώσπου κάηκαν τα χειλάκια της, κι όταν πια δεν άντεχε άλλο, τα παράτησε η δόλια όλα κάποια στιγμή κι έφυγε απ την Αθήνα κι από τη δουλειά της -που τόσο αγαπούσε - και πήγε να ζήσει στα Κύθηρα, να αρχίσει μια νέα ζωή (με μισή καρδιά βέβαια). Τρία πουλάκια κάθονταν... και δίπλα σ' αυτά κι η Μαργαρίτα, να τους πλέξει πουλοβεράκια! Σας μπέρδεψα; Έχει κι αυτό τη γλύκα του. Ένα εστιατόριο με Κρητικούς μεζέδες στο κέντρο των Κυθήρων, ένας γοητευτικός αρχισυντάκτης που έχει πάνω στο γραφείο του φωτογραφία του σκύλου του, ένας ορκωτός λογιστής και ορκισμένος εργένης που τελικά παντρεύεται, μια σύγχρονη γυναίκα που όλα στη ζωή της κυλάνε βάση προγράμματος και μένει έγκυος. Μια δασκάλα που πετάει το χαρτί της πολυπόθητης μετάθεσής της στην ανακύκλωση κι ένα σωρό άλλοι ήρωες, ζεστοί, οικείοι, γεμάτοι πάθος και πάθη, όπως εσείς, όπως εμείς, περπατάνε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που καθώς θα το διαβάζετε θα ταυτίζεστε όλο και περισσότερο! Εύχομαι να σας αρέσει! Κι αυτή τη φορά πρόσεξα πολύ καλά τι ευχήθηκα! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).Subject - Topical Name: Νεοελληνική λογοτεχνία | Νεοελληνικό μυθιστόρημα Online Resources:Click here to access online
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current library Collection Call number Materials specified Copy number Status Date due Barcode
Books Books Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Κ.Μ. Κούμας
Βιβλιοστάσιο Ενηλίκων
Fiction 889.38 ΚΙΤ (Browse shelf (Opens below)) 96931 Available 0100051686
Books Books Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Κ.Μ. Κούμας
Βιβλιοστάσιο Ενηλίκων
Fiction 889.38 ΚΙΤ (Browse shelf (Opens below)) 96973 Checked out 26/12/2022 0100051690

Πρόσεχε τι εύχεσαι... Ναι, καλά! Ποιος προσέχει τι εύχεται ή τι κάνει; Εγώ πάντως όχι. Το ίδιο και η Μαργαρίτα! Αυτό το φρέσκο και δροσερό κορίτσι με όνειρα για τη ζωή και φιλοδοξίες για καριέρα βρέθηκε τελικά να ερωτεύεται μέχρι το κόκαλο το... αφεντικό της... Τον Ιάσονα. Μεγαλοεκδότης, μεγαλοκαρδιοκατακτητής, μεγάλο... συμπληρώστε ό,τι θέλετε!
Της έψησε το ψάρι στα χείλη, ώσπου κάηκαν τα χειλάκια της, κι όταν πια δεν άντεχε άλλο, τα παράτησε η δόλια όλα κάποια στιγμή κι έφυγε απ την Αθήνα κι από τη δουλειά της -που τόσο αγαπούσε - και πήγε να ζήσει στα Κύθηρα, να αρχίσει μια νέα ζωή (με μισή καρδιά βέβαια).
Τρία πουλάκια κάθονταν... και δίπλα σ' αυτά κι η Μαργαρίτα, να τους πλέξει πουλοβεράκια!
Σας μπέρδεψα; Έχει κι αυτό τη γλύκα του.
Ένα εστιατόριο με Κρητικούς μεζέδες στο κέντρο των Κυθήρων, ένας γοητευτικός αρχισυντάκτης που έχει πάνω στο γραφείο του φωτογραφία του σκύλου του, ένας ορκωτός λογιστής και ορκισμένος εργένης που τελικά παντρεύεται, μια σύγχρονη γυναίκα που όλα στη ζωή της κυλάνε βάση προγράμματος και μένει έγκυος. Μια δασκάλα που πετάει το χαρτί της πολυπόθητης μετάθεσής της στην ανακύκλωση κι ένα σωρό άλλοι ήρωες, ζεστοί, οικείοι, γεμάτοι πάθος και πάθη, όπως εσείς, όπως εμείς, περπατάνε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που καθώς θα το διαβάζετε θα ταυτίζεστε όλο και περισσότερο!
Εύχομαι να σας αρέσει!
Κι αυτή τη φορά πρόσεξα πολύ καλά τι ευχήθηκα! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

There are no comments on this title.

to post a comment.
Koha by